hroznové víno

6. srpna 2008 v 12:07 | janish |  the rest
Hroznové víno seženete bez problémů v každém obchodě a v každou roční dobu. Protože je čerstvé, je doslova nabito látkami, které podporují hubnutí. Předností také je, že hrozny vám dodávají okamžitě energii a zahánějí chuť na sladké. Takže po celou dobu budete mít i dobrou náladu. Podporuje imunitu a působí příznivě i na naši krásu. Hrozny obsahují křemík, který zpevňuje pokožku, posiluje vlasy a nehty. Na dietu si vybírejte hrozny s jadérky. Dodávají tělu potřebnou vlákninu a báječně podporují trávení. Také slupky obsahují spoustu důležitých látek. Hrozny by se měli jíst s mírou, jinak mohou způsobit problémy se zažíváním.!!Dejte pozor na množství, 100 g má 255 kcal (61 kj)!!

Červené hrozny
- obsahují barvivo, které podporuje krevní oběh a chrání před zanesením cév
- sklenka červené šťávy z hroznů může být zdraví stejně užitečná jako sklenka červeného vína, kterou vám lékař doporučí na krvinky a jako prevenci kardiovaskulárních chorob.
Zelené (bílé, žluté) hrozny
- šťáva z nich prospívá žaludku, játrům, ledvinám a pleti
- kdo chce hubnout, měl by jíst především tento druh hroznového vína, protože pomáhá čistit organismus.
Důležité látky
- vitamín C - usnadňuje hubnutí, protože urychluje spalování tuků
- glukóza - hroznový cukr se dostává rychle do krve a dodává tělu hodně energie
- kyselina vinná - působí močopudně a vyplavuje škodlivé látky
- draslík - pomáhá při odvádění přebytečné vody a přirozeně reguluje hospodaření těla s tekutinami
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama